Avaleht / Elu / Elulised blogid / 11 / 01 / 18

11 / 01 / 18

Tänane päev algas nii mõnusalt, lund sadas aina juurde, aga mida tund edasi, seda rohkem tahaks lihtsalt kerra tõmmata ja magama jääda. Ja seda kõike sellepärast, et lasin end ühel vanamehel end rivist välja lüüa. Olin poes kassa järjekorras. Ma olin selleks hetkeks ainus klient ning ma ei pane kunagi enda järel seda eraldavat pulgakest kui mul pole vaja enda ostu teistest eraldada. Korraga tuleb mu selja taha mingi vanamees, pobises kurjalt mulle midagi… aga ma ei saanud esialgu aru.

Eeldan, et ka teil endal on sellist olukorda ette tulnud kus ajul läheb natuke aega, et aru saada, mida öeldi. Tõesti polnud diktsioon mehel parim, aga ma sain aru, et ta mulle ütles… ja kui ma lõpuks mõistsin (samal ajal maksma hakates), et ta ütles, et miks ma ei pane seda pulka vahele ja miks tema peab seda tegema. See vastik hääletoon oli esimene mida ma kuulsin ja kui suutsin ära seedida selle, mis ta mulle ütles, siis ma tõesti tundsin end nagu mingi väike nökats tüdruk. Selleks hetkeks ei pidanud enam vajalikuks talle vastu ka midagi hakata ütlema, panin oma asjad kotti ja läksin ära. Ise oleks hea meelega kohe õues nutma hakanud. Jah, nii tühise asja pärast.

Ometi oli sellel mehel pärast seda hea tuju edasi ja ta rääkis lõbusalt müüjaga, aga mulle pidi siis niimoodi lihtsalt nähvama. Ja veelgi vastikum, et selline tühine asi mu niimoodi rivist välja lõi. Kohe ammu pole kellegi tühised sõnad mind nii mõjutanud ja nüüd tunnen, et pean lihtsalt püsti tõusma, end raputama, tegema ühe hea kohvi jaaaaa postituse lõpuni kirjutama.

imageMa ei suuda seda uskuda, et juba kolme päeva pärast on Olli NELJAS sünnipäev!!! Mis mõttes ta juba nii suur mjees on ja mitte mu väike beebipoiss? Ta muidugi vihkab seda kui talle kuidagimoodi beebi ütlen (no vahel lipsab huulilt, et ta on mu kallis beebikene) ja arusaadavalt, sest ta on ikkagi ju täitsa poiss, mitte beebi… noormees. Kuna pühapäeval tuleb meile (loodetavasti) kari lapsi külla, hakkasin juba eile koristama ning O. mänguasju kokku korjama ning sorteerima. Juba eos võtsin jalust ära kõik pudi-padi, mida ma pärast mööda maja ei viitsi kokku korjata, kaalutlesin ka väikeste legotükkide ära panemist… noh, et legoautod jäävad, aga igasugused juhtmed ja antennid võtan küljest. Isegi Oll suudab need tükid sajaks aastaks ära kaotada, ma ei tea kus ma need pärast sünnipäeva siis veel leiaksin 😀 Ja mida minut edasi, seda enam mõtlen, et oleks pidanud ikka mängutoas sünnipäeva pidama. Kuigi ka nendes peab koristama, siis enda kodu ja asjad jäävad siiski puutumata. Ja ideeliselt ei peaks ka kodu koristama sellepuhul. No jah, püüan järgmisel aastal targem olla (ja meeles pidada, et lapsel sünnipäev tulemas, sest ma pidin talle tegelikult hiinamaalt dekoratsioone ka tellima… aga näed… polnud meeles).

Mida aeg edasi, seda segasemaks muutuvad ideed seoses sõbrapäevastuudioga. Seda seetõttu, et mul on ideid liiga palju ja tuleb välja, et ka rekvisiite (mind häirib sõna “props”), mis ei ole iseenesest üldse halb asi. Kuna ma aga tahan sõbrapäevastuudiolt sujuvalt üle minna kevadstuudiole, siis pean selgeks saama, et kus kohast läheb piir nende kahe asja vahel… sest sori… mul ei ole südameid tulemas stuudiosse.

Alustasin esmaspäeval jälle BBG’ga (kes ei ole kursis, siis BBG tähendab Bikini Body Guide’i… googeldage). Ja kuigi sõbrannad ütlevad, et oi nii tubli, et alustasid (kui oigan kui valusad mu jalad on)… siis kogu mu “alustamine” piirdus sellega, et tegin esmaspäev 15 minutit jõukava ja KÕIK. Ma pole grammigi rohkem teinud. Küll aga taaskord keskendun sellele, et toitumine puhtamaks saada. Sest jep, sa võid ju 95% süüa nagu vegan, aga ega vegan võrdu kohe tervislik maagia. Mina lähen kindlalt rohkem sinna junk food vegani alla 😀 Aaah ja nüüd loen, et 15.01. algab BBG 12. nädala ühischallenge ja sellest võtan ma tõesti osa. Seega las see möödunud esmaspäev jääda siis “proovitrenniks”.

image O. vaatab kui hüüan ta nime / O. saab aru, et teen pilti

originaalpostitus

Loe samast kategooriast

Möödunud Jaaninädal

Alustakse sellest, et viimati, kui kirjutasin, istusin ja ootasin oma sügavkülma. Meie tavakapp mahutas küll …