Avaleht / Maitsed / Kokandusblogid / Barbeque kanaga täidetud ahjusai

Barbeque kanaga täidetud ahjusai

Kui ilm väga ei luba grillida, vaid ähvardab hoovihma ja äikesega, siis saab suvist grillkana rooga nautida ka tubastes tingimustes ja hoopis teise nurga alt. Siin retseptis on grillitud kana (see sai tegelikult küll ostetud toidupoe soojaletist, kuid võib kasutada ka enda grillitud kana) ja barbeque kaste ühendatud üheks mõnusaks kiireks suupisteks või kergemaks õhtusöögiks, mille kõrvale näiteks serveerida värsket salatit. Mina eelistan Santa Maria barbeque kastmeid, kuid igaüks saab valida just enda maitsemeelele sobiva kastme, kes mahedama, kes tugevama maitsega. 

250 gr grillitud broilerikintsu

5 vart rohelist sibulat

1 paprika

100 gr riivjuustu

1 dl Santa Maria BBQ kastet (antud retseptis kasutasin Santa Maria Kentucky Whiskey barbeque kastet)

1 suurem ciabatta

  • Tükelda või rebi kahe kahvli abil grillkana liha väiksemateks tükkideks.
  • Puhasta ja tükelda paprika.
  • Haki roheline sibul.
  • Sega kana kokku sibula, paprika, BBQ kastme ja 75 gr riivitud juustuga.
  • Eemalda ciabatta keskosa, kuhu tõsta täidis.
  • Raputa peale ülejäänud riivjuust.
  • Küpseta eelkuumutatud ahjus 180°C juures 15-20 minutit, kuni juust on peal sulanud.

Retsepti idee tastesbetterfromscratch.com



originaalpostitus

identicon
Hobikokkaja igapäevased katsetused toidumaailmas. Kiirelt ja lihtsalt valmivad retseptid täitmaks igat päeva isetehtud maitsva toidukorraga. Retseptid, retseptiideed ja toidufotod. Oma silm on kuningas ja kõht on kuninganna!

Loe samast kategooriast

Hapendamine ja Hapendatud köögiviljasalat

Toitude hapendamine on tuhandeid aastaid vana komme, mis on levinud üle maailma. Väga hea tõestus …