Avaleht / Eesti / Investeerimisblogid / EBAreaalne, ma kirjutavat “harivat blogi” ja sain Eesti Blogiauhinnad 2018 internetikarika!

EBAreaalne, ma kirjutavat “harivat blogi” ja sain Eesti Blogiauhinnad 2018 internetikarika!

Kes märkas ja kes mitte, aga eelmisel nädalal ajasin oma blogis ja feisbukis taga maski. Põhjus oli selles, et Eesti Blogiauhinnad (EBA) püüdis mind peole meelitada. Ilmselt selleks, et kõik paksude prillidega klaviatuurigängsteritest blogerid mu siis kinni sidunud ja maski peast tõmmanud oleks. No lubage naerda, kui loll ma teie arvates olen? Ei püüa keegi mind nii lihtsalt lõksu. Võite meelitada küll suure dekolteega Anu Saagimiga, aga näha on, et kodutöö on teil tegemata (vihje: mu ahju kütab Kadri Simson, mitte Anu Saagim). Eks olete järgmisel aastal targemad ja proovite uuesti.

Tegelikult tahan teile kõigile ühe suure aitähi öelda. Ma võin teha küll kivinägu, et mind ei huvita teie tähelepanu ja arvamus, aga tegelikult vägagi huvitab. Mul ei ole enesekindlusega probleeme, aga nüüd käin veelgi sirgema seljaga linnapeal ringi. Lisaks rahale on hakanud nüüd ka kuulsust peale viskama! Ahjusoojad tänusõnad kõikidele, kes viitsisid hääletamiskeskkonnas minu nime juures oma hiire kursorit litsuda ja sellega mulle võidu tagasid. Olen kuulnud, et parem väike rahatäht, kui suur tänu, aga ei ole siin midagi – lepite sellega, mis on.

Auhinnaga kaasnevat nännikotti ma veel näinud ei ole, loodan, et see on sularaha täis. Auhinda käis minu eest vastu võtmas Madis “Pokkerinägu” Müür, kes on minu holding company, marionett ja volitatud advokaat kõik ühes isikus. Või äkki tema ongi mina? Ja mina olen tema? Või ei ole? Hah, no mine võta nüüd kinni.

Näeme järgmisel aastal, kui taas oma esikoha karikale järgi tulen. Annan lubaduse, et sel juhul olen isiklikult kohal ja võtan ka maski peast.

Peace out, sõbrad.

PS. Kui ma kasvõi ühe inimese siin blogis vastavalt oma võidu kategooriale ära olen harinud, siis see on küll suurim kompliment, mille saanud olen.

IMG_7367ejsqvzz0.tck

Mingi õli minu kuulsust varastamas ☝originaalpostitus

Ma annan ideid ja juhiseid, kuidas ka sina saaksid oma Rahakrati nii tööle panna, et raha teeniks sind ja mitte vastupidi. Nii nagu see olema peakski. Ometi suhtu kõigesse siinsesse reservatsioonidega. Ma ei ole finantsnõustaja ja mul puudub vastav haridus – olen iseõppija in progress. Kuigi oleks päris äge ulatada kliendile finantskonsultandi visiitkaart tiitliga Rahakratt…

Loe samast kategooriast

Erakordselt äge juuni 2018

Õhtupäike loojub ja blogi valmib… viimane õhtu Prantsusmaal. Olen saanud hakkama uue rekordiga – juunikuu …