Avaleht / Ilu ja Mood / Moeblogid / GREEN FAUX FUR LOVE

GREEN FAUX FUR LOVE

image

Teate, mul on kogumishullus. Lasen oma riided alati ringlusesse ja pooldan taaskasutust, kuid olen tähelepannud, et on esemeid, millest on alati jube raske loobuda. Ma ei hakka oma teksapaare üle lugema, sest nende arvu avaldamine valmistaks mulle lihtsalt piinlikust ja ega mul selle teadmisega pole niikuinii midagi peale hakata. Lihtsalt kinnitaksin fakti. Teiseks, millest on rakse loobuda, on kasukad. Kunst loomulikult. Igakord kui uue soetan, siis mõtlen, et peaksin mõnest vanemast loobuma, aga ma ei suuda!  Jaanuarikuu lõpus kiirustasin Mangost mööda, kus silmatorkavad allahindluste sildid mu ka sisse meelitasid. Kas ma ka midagi soodukaga ostsin? Loomulikult mitte. Olin täiesti pimestatud kui seda rohelist karva uue kollektsiooni all rippumas nägin. Sihikindlalt läksime proovima ja täpselt sama kindlalt ka edasi kassasse. Olen saanud päris mitu ”anna teada, kui sa seda müüma hakkad”, aga seda vist ei juhtu veel nii pea, kui üldse kunagi. Küll aga, olen ma ka see aasta müümas Filtri korraldatud Kevad Kirbukal 24. märtsil, tulge siis šoppama ja ajame juttu!

image image image image image image image image Wearing Mango coat / Reserved jeans, sweater, bag, sunnies / Bershka boots / Daniel Wellington watch
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

originaalpostitus

identicon

Loe samast kategooriast

ORANGE SKIRT

How’s everyone’s weekend going? I hope it’s been amazing! I’m currently sitting on the train …