Jääkohv

See on üks lihtsamaid ja geniaalsemaid retsepte, mille valmistamine võtab vähem aega kui 15 minutit. Kohviarmastajana võin öelda, et see maitseb tõeliselt hästi ja soovitan ka teistel seda proovida, loomulikult, kui sulle meeldib kohvi.:)
Lisaks suhkrule võib lisada ka teisi magusaineid, näiteks kondenspiima, šokolaadipuru, karamelli jne.
Mõnusat katsetamist!;)

Jääkohv:
130 ml kanget espressot
130 ml Alma täispiima 3,8%
Suhkrut
Jääkuubikuid

Valmista kõigepealt üks kange espresso kohvi, jahuta +4 kraadini. Kalla espresso serveerimisklaasi, lisa juurde jääkuubikud.
Maitsesta piim suhkruga(soovi korral) ja aja piimavahustajaga piim vahtu. Lisa kohvile piim ja piimavaht.
Naudi!:)

image image

Retsept valmis koostöös Valioga.



originaalpostitus

Toit ja toidufotograafia.

Loe samast kategooriast

Suvine arbuusi-laimi jääjook

Meid on sel suvel tabanud arbuusi ja laimi jääjoogi vaimustus. Samas ka ei imesta, sest …