Avaleht / Spordiblogid / Juhhuu! Lõpuks sain ka need magnetid!

Juhhuu! Lõpuks sain ka need magnetid!

Ma ei mäleta, kus ma esimest korda nägin neid magneteid, millega saab jooksunumbreid särgi külge kinnitada ilma, et peaks haaknõeltega pusima ja riiet lõhkuma aga alates sellest hetkest olen ma neid ka endale tahtnud. image Selgus aga, et paljast tahtmisest siin ei piisa. Neid lihtsalt ei ole kuskil. Veel hullem – ma ei osanud neile isegi nime anda, kuidas ma neid nt googlest otsin? Kõik kellel need olemas olid/on, vastasid mu küsimuse peale – sain kingituseks, ostsin välismaalt, keegi andis… aga minul kahjuks selliseid magnetijumalaid polnud. Täna hommikul aga saabus see maagiline hetk, kui ma nägin Facebookis kommentaari, et Spartas on need olemas. Arvake ära, kuhu ma kohe pärast tööd läksin? Ja olidki olemas! Ja tulidki minuga koju kaasa! Ja ma sain teada, kuidas neid edaspidi googeldada – bibbits või magnetic race bib holders. Nagu… daaa! 😀  Ma ei oskagi öelda, kas nende juures on ägedam see, et nad on nii ilusad kollased või et neil on Sparta logo peal. Maksid 10 eurot ja tunduvad päris korralikud. Eks ma laupäeval katsetan ära ja jagan muljeid. Ja palun ei, ärge öelge, et neid on tegelikult igalt poolt saada ja ma olen ainus maamunal, kes need lõpuks ometi sai. Las ma nüüd rõõmustan oma magnetite üle. 😀 Ja kellel veel ei ole, siis Spartas oli neid veel terve hunnik. Bye-bye safety pins! image

originaalpostitus

Siit leiate mõtisklusi spordist, eelkõige jooksmise teemadel aga muudest headest mõtetest.

Loe samast kategooriast

Ööjooks2018- Pidu minus eneses

See oli VÕIMAS!!! Tõesti, nüüd saan Ööjooksu fenomenist aru! Järgmine aasta olen jälle stardis, kui ainult …