Avaleht / Eesti / Huumor / jumal üksi teab, miks ma ei näe piltidel inimesemoodi välja

jumal üksi teab, miks ma ei näe piltidel inimesemoodi välja

image

Sellel kaunil pildil saate te imetleda lugupeetud mind, kes ma ikka now and then kohtan inimesi, kes ei tea elementaarset, et kui grupiselfie jaoks anda (võõras) telefon minu kätte, siis kõigepealt teen ma palju pilte endast ja siis, kui 1) mälu alles jääb või 2) akut alles jääb või 3) keegi jõuab piisavalt vara kisama pista jõuavad ehk teised ka pildile. Seekord läks õnneks (neil).

imageoriginaalpostitus

identicon
Blogis teen päevad läbi ainult pulli. Tsiteerin paremaid palu, jagan naljakaid pilte, vahel saan maailma peale kurjaks ja siis hädaldan ka. Enda tegemistest pajatan ka, kuigi kodust väljun ainult sunniviisiliselt. Nagu ikka, tasakaal.

Loe samast kategooriast

Kuidas Ryanairiga lennates ellu jääda

My dear random English speaking guest. As google has lead you to this post you …