Avaleht / Maitsed / Kokandusblogid / Kohevad mango-banaani-chia pannkoogid

Kohevad mango-banaani-chia pannkoogid

Pole miskit paremat, kui hommikused pannkoogid. Sellel korral on kasutatud nende valmistamiseks mango-banaani-chia keefirit. Tulemuseks on ühed mõnulsat kohevad ja mahlased pannkoogid.
Proovi järgi!

Pannkoogid:
2 muna
2 spl suhkrut
Näpuotsaga soola
1 tops Valio Gefilus mango-banaani-chia
5 spl jahu
0,25 tl soodat

Serveerimiseks:
Alma maitsestamta kreeka jogurtit
Šokolaadi


Vahusta kõigepealt munakollased suhkruga. Sega juurde keefir, jahu ja soodasegu. Seejärel vahusta teises kausis munavalge soolaga. Lisa õrnalt vahustatud munavalge taignasse ja küpseta kuumal ning õlisel pannil väikesed pannkoogid.
Serveeri pannkooke kreeka jogruti ja šokolaadiga.
Head isu!

image

image

Retsept on valminud koostöös Valioga.



originaalpostitus

Toit ja toidufotograafia.

Loe samast kategooriast

Hoidised. Salatid purki.

Selle nädala enamus õhtuid olen veetnud köögis tükeldades, keetes, segades. Ühesõnaga pottide ja purkide taga …