Avaleht / Maitsed / Kokandusblogid / Kohevad mustikapannkoogid

Kohevad mustikapannkoogid

Meie peres on nädalavahetuse hommikusöögiks tihti pannkoogid. Kas, siis klassikalised ülepanni pannkoogid, kohupiima pannkoogid ja nüüd, siis viimase aja lemmik kohevad väikesed pannkoogid. Praegune retsept on küll mustikatega, kuid olen teinud ka šokolaadinööpidega pannkooke ja samuti riivitud õunaga ja maitesid samamoodi väga hästi. Muidugi parimad on need pannakad soojalt ja mulle meeldivad need vedela meega serveerituna. Minu isiklikuks lemmikuks on tegelikult šokolaadiga pannkoogid …. mõnusalt sulanud šokolaaditükid sooja pannkoogi sees, magus mesi ja klaas külma piima … mhhhh … okei ma läksin nüüd pannkooke küpsetama 🙂

4 dl jahu

1 dl suhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

0,5 tl soola

3 dl piima

2 muna

2 tl vaniljesuhkrut

50 gr võid

3 dl mustikad (külmutatud või värskeid)

Praadimiseks võid või õli

  • Sega omavahel kuivained – jahu, suhkur, sool, vaniljesuhkur ja küpsetuspulber.
  • Sega juurde piim.
  • Sulata kastrulis või ning sega taignale juurde.
  • Kõige viimasena lisa mustikad ning sega tainas korralikult läbi.
  • Prae pannil  keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  • Serveeri mee ja klaasi külma piimaga. 

 

 



originaalpostitus

identicon
Hobikokkaja igapäevased katsetused toidumaailmas. Kiirelt ja lihtsalt valmivad retseptid täitmaks igat päeva isetehtud maitsva toidukorraga. Retseptid, retseptiideed ja toidufotod. Oma silm on kuningas ja kõht on kuninganna!

Loe samast kategooriast

Kohevad mango-banaani-chia pannkoogid

Pole miskit paremat, kui hommikused pannkoogid. Sellel korral on kasutatud nende valmistamiseks mango-banaani-chia keefirit. Tulemuseks …