Kõik on hästi?

Kas teie teadsite, et Spotifys on olemas playlistid motivatsioonikõnedest? Ma ei teadnud ja nüüd üsna kogemata sattusin peale. Üllatavalt mõnus kuulamine! Ma kuulan viimasel ajal üldse väga rahulikku muusikat, akustilisi lugusid või ainult klaverimängu.

Ma ei oska seletada, aga mul on praegu mingi sisemine keemia paigast ära. See on hästi kummaline tunne, sest kõik on ju elus hästi, jõuluelevus sees ja loodetavasti üks suurem elukorralduse muudatus veel, aga ometi olen ma kuidagi rahutu. Mõtted on laiali ja raske on keskenduda. Võibolla sellepärast olen blogist ka eemale hoidnud, lihtsalt ei ole suutnud oma mõtteid korralikult sõnadesse panna. Aga ega sellest polegi midagi hullu, vahel lihtsalt on selline aeg.

Võibolla on asi ka selles, et ma endiselt endalt hästi palju nõuan ja ei suuda oma ebareaalseid eesmärke nii kiiresti saavutada ja siis tundubki kõik kehvake. Tegelikult on viimaste nädalatega ühtteist ikka toimunud ja reedel selgub natuke täpsemalt, kuidas edasi. Jaa, ma tean, et selline ebamäärane “räägin-aga-tegelt-ei-räägi-ka” jutt on väga tüütu ja tobe, aga vot ei julge hõisata enne, kui ma kindel pole.

Trenniga on ka kehvad lood. Mingi tõrge on, sest põlved ikka veits streigivad. Ja olgugi, et ma saaks teha palju asju, mis põlvi üldse ei koorma, on mul ikkagi hirm. Kummaline! Sest trennid ju just seda head õnnetunnet tekitavad, aga vot ei saa esimest sammu astutud.

Hommikuti ärkame aga Jandriga koos, teeme kehale väikse äratuse ja siis hoiame toenglamangut nii kaua kui suudame. Mina sain täna uue rekordi kirja – 4 minutit! Mu meelest juba täitsa hästi. Järgmine samm 5 minutit ja siis miks mitte 10. Lihtsalt sellepärast, et oma piire katsetada.

Tegelikult ei olegi sel postitusel suurt eesmärki. Mõtlesin endast lihtsalt märku anda. Kindlasti pole see mingi halapostitus, eksole! Mul on tegelikult kõik väga hästi, aga mingi väike error. Tuleb restart teha ja küll üle läheb. 😉

Muide. Ma olen seda nädalat vloginud. Alguses arvasin, et teen terve nädala kohta ühe video, aga vist hakin pooleks, sest juba on päris palju loba.

Vot nii on lood siinpool sood. Kuidas teil läheb? Kas kellelgi on veel vahel nii, et kõik on elus hästi, aga ikka miski närib sees?

Ma nüüd lippan trenni andma. Tsauki!

PS! Kirjutasin esimest korda postituse algusest lõpuni telefoniga. Loksun rongis ja sain niimoodi aega kasutada. Ma pärast vaatan arvutist, kui hull välja paistab paigutuse jm osas. 😀 Aga avaldan postituse ikka kohe ära.

Laura

Foto: Kairit Pajusalu

IMG_9603

Kõik on hästi?originaalpostitus

Loe samast kategooriast

Kuidas riietuda vastavalt oma kehatüübile?

Meil kõigil on omad head ja halvad küljed. Olenevalt kehakujust saame langetada riideid šopates ja …