Avaleht / Eesti / Investeerimisblogid / Kolin www.rahakratt.ee aadressile! Juunikuu pilguheit varasalve ja tasuta nänni aeg

Kolin www.rahakratt.ee aadressile! Juunikuu pilguheit varasalve ja tasuta nänni aeg

Olen teie ees, et juuni kokku pakkida ja taas üks kuu enda elust maha kriipsutada. Kõige olulisem uudis kõigepealt – Rahakratt on kolinud! Elan nüüd internetimaailmas uuel aadressil www.rahakratt.ee (täpset postiindeksit ei tea, et siis andke märku, kui soovite pakke ja nänni saata).

Jah, see võib tekitada väikest ebamugavust, et pead ennast korra uuesti mu blogis subscribama, aga no mida, sa ju armastad mind!

Tule nüüd siia ja jäägi siin käima.

Guide_pratique_du_déménagement_économique_Comment_déménager_pas_cher2originaalpostitus

Ma annan ideid ja juhiseid, kuidas ka sina saaksid oma Rahakrati nii tööle panna, et raha teeniks sind ja mitte vastupidi. Nii nagu see olema peakski. Ometi suhtu kõigesse siinsesse reservatsioonidega. Ma ei ole finantsnõustaja ja mul puudub vastav haridus – olen iseõppija in progress. Kuigi oleks päris äge ulatada kliendile finantskonsultandi visiitkaart tiitliga Rahakratt…

Loe samast kategooriast

Erakordselt äge juuni 2018

Õhtupäike loojub ja blogi valmib… viimane õhtu Prantsusmaal. Olen saanud hakkama uue rekordiga – juunikuu …