Avaleht / Spordiblogid / Külm, libedus ja lumi-võeh

Külm, libedus ja lumi-võeh

Teate… mul on sellest talvest siiber! Ei, noh lumi on tore aga ma tahan suve või kevadet või noh sellist aega, kui ei pea endale 110 vammust selga panema. Mulle ei meeldi viimasel ajal jooksma minna, sest ma ei viitsi niipalju riideid selga toppida 😀 Kui laisk võib olla?? Reaalselt, kui on vaja 30 minutit joosta siis see riidesse panek tundub topelt tüütu… Suvi auuuuuuuu, kus sa ometi oled?!?!

Suvel on hea, lühikesed püksid, spordirinnakad, maika ja tossud ning tuld. Süda laulab sees…. Aga praegu? Võehh! Soe pesu, paksud sokid, kaks pluusi, kaelus, müts, kindad, jooksukakk, talvetossud ja endiselt juhtub vahel, et paned ennast liiga õhukeselt või paksult riidesse…. Omg, kui tüütu see on…. Kas, ma olen ainus??? Öelge palun, et ei…

Ja, sellega ju kogu talve toredus ei piirdu… Lisaks on ju külm ja libe ja tuuline ning jäine ja kas ma ütlesin libe? Hea küll, mul on talvetossud, mis vähendavad mõnevõrra libedust aga siiski siiski libe on noh. Siis lisaks see nõme külm tuul… Kui kraad näitab -6C ja tegelik tunne on -16C…. võeh.. rõve noh.

Kõige selle toredusega läks mu tänane trenni täiesti aia taha. Aga no mõni trenn peab ju konkreetselt sinna kohta ka minema, eks? Onju? Teil, ju ka läheb?

Täna oli siis minu selle nädala viimane trenn ja trennitunde tuli kokku 12. Pakkisin ennast kokku ja läksin jooksma ja see jooks oli K.O.H.U.T.A.V. Ok, mõni ilus moment oli ikkagi ka. Siis, kui imetlesin metsavaikust ja rahu aga see kestis ainult ühe hetke, ülejäänud aja oli minu sisemine Mojo kuidagi täiesti paigast ära ja, kui see on vale seadistuse peal siis noh jah saab asi ainult untsu minna ja sinna ta läks ka.

Pulss oli kõrge, sest jalg oli ülejala lumes ning samm oli nii pehme ja tagasivajumine suur ja minul oli loomulikult vaja konkreetselt metsa singlitele ronida, et raskem oleks? Kilomeetri ajad oli 10 minutit ligi ja pulss 150 juures…. Raske oli! Ahastus tuli peale ja see küpsetas keha täiesti läbi. Kui ma siin alles mõned nädalad tagasi kekkasin, et ma üldse ei väsi enam siis vot vot..söön hoolega sõnu. Tunni pealt hakkas pilt silme ees lausa virvendama… NIIIII raske oli.  Mul oli mingist hetkest jäänud taha taskusse üks geel, mille siis 1:10h pealt ära manustasin…See oli külmast kõva ja ei tulnud eriti edukalt pakendist välja. Imesin ja lutsutasin elu eest, et kätte saada 😀 Ja siis mul läks kõht krampi selle peale 😀 See oli mingi geel, mida tarbinud polnud….

No dziiisas noh…. Seejärel helistas mees ja uuris, kas olen selle külmaga veel elus.. Ütlesin, et vaevu ja tema ütles, et tule koju ära. Ja seejärel mõtlesin, et ahhh ma ei suuda rohkem kannatada ja tulin koju rattaga oma trenni lõpetama. Lihtsalt ei suutnud vaimselt ennast sundida rohkem kannatama… võeh see talv 😦

Rattapeal oli päris hea olla aga siis saatis naaber smssi, et see sööb neil ajud välja! Ausalt, ma tahtsin nutma hakata 😀  Päriselt ka 😦

Treener ütles, et võin jooksmise asemel suusatada ka aga siin on kaks probleemi- mul pole suuski ja mingi valemiga tegin käele hullult haiget, nii et ei saa seda liigutadagi…ei tea kuidas hommikul ujuma saan minna? Jälle üks jama juures….

Mõni päev on lihtsalt niiiiiiiiii halb päev 🙂

Aga, ei tegelikult ei olnud üdini halb päev 😀 Ma käisin hommikul päris naljakal üritusel 😀 Kriban sellest vast isegi eraldi postituse ja päeva lõpus tegi üks sõbranna mu südame lihtsalt nii soojaks, et jälle tuli pisar silma 😀 Jep, mind on lihtne nutma ajada 😀

Aga olks kirjutamiseni,

Regiinaoriginaalpostitus

identicon
Kirjutan oma blogis sellest, kuidas üritan oma kolme põnni kõrvalt trenni teha ja tervislikult toituda, mõned võistlused ja eneseületused ka sekka loomulikult. Head lugemist!

Loe samast kategooriast

Peetri jooks. Tark ei torma, vaid jookseb kiiresti!

Foto: Maris Eelmine kolmapäeval oli mul kavas lõigutrenn, kus lõikude pikkused vähenesid iga ringiga, sest …