Avaleht / Elu / Arvamusblogid / Lase soojust välja

Lase soojust välja

Kas asi on minus, et eile, kui Daniel Levi leelotas ETV-s “Lase soojust välja, lase soojust välja, lase sooooojust välja!”, siis ma mõtlesin, et miks terve bänd peeretamisest laulab. Samas meil olid lapsed ka eile õhtul siin ja kõik nagu kõkutasid naerda. Ju ma olen lihtsalt lapsik.

Aga vaadake seda videot ja refrääni ja kujutage ette, et ta laulab kõhutuulest.

Ilusat laupäeva, ma nüüd spaasse soojust välja laskma!originaalpostitus

Mind köidab taimetoit, kassid, reisimine, lennukid, filmid, raamatud, teatud ühiskondlikud valupunktid ning nii mõndagi nendest, aga ka muudest teemadest, võib siit blogist leida.

Loe samast kategooriast

Vana inimese hädad

Kätte on jõudnud aeg, mida ma aastas kõige vähem ootan ehk kingipakkimise aeg. Tavaliselt õnnestub …