Avaleht / Maitsed / Kokandusblogid / Maasika-jogurtipannkoogid

Maasika-jogurtipannkoogid

Maasikahooajale kohaselt oleks lausa patt mitte tarbida seda magusat marja ka hommikusöögiks ja mis saaks olla parem kui ühed mõnusad jogurtipannkoogid värskete maasikatega. Kel maasikaisu sellega veel ei piirdu võib juurde, peale, kõrvale serveerida veel värskeid maasikaid ja törts jogurtit. 

75 gr võid

3 muna

1 dl suhkrut

1 tl vaniljesuhkrut

380 gr Kreeka/Türgi jogurtit (paksemat jogurtit)

4 dl jahu

2 tl küpsetuspulbrit

300 gr maasikaid

õli praadimiseks

  • Sulata kastrulis või.
  • Sega omavahel munad, suhkur ja vaniljesuhkur.
  • Lisa kergelt jahtunud või.
  • Sega juurde jogurt.
  • Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Lisa jahu ja küpsetuspulbri segu ülejäänud taignale. Sega tainas ühtlaseks.
  • Sega taigna hulka tükeldatud maasikad.
  • Tõsta 1-2 spl tainast pannile ja prae pannil väheses õlis väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.


originaalpostitus

identicon
Hobikokkaja igapäevased katsetused toidumaailmas. Kiirelt ja lihtsalt valmivad retseptid täitmaks igat päeva isetehtud maitsva toidukorraga. Retseptid, retseptiideed ja toidufotod. Oma silm on kuningas ja kõht on kuninganna!

Loe samast kategooriast

Hapendamine ja Hapendatud köögiviljasalat

Toitude hapendamine on tuhandeid aastaid vana komme, mis on levinud üle maailma. Väga hea tõestus …