Avaleht / Maitsed / Kokandusblogid / Mõnus krõbe pikk sai tomati ja basiiliku toorjuustuga

Mõnus krõbe pikk sai tomati ja basiiliku toorjuustuga

Suvisel ajal ei ole enamasti soovi raske toidu järgi ning värksete salatite ja grillitud toidu juurde sobib suurepäraselt  kergelt krõbedaks küpsetatud pikk sai, milles annab mahlakus kreemine toorjuust ning küpsed kirsstomatid. Samuti sobib selline sai ka mõnusaks ampsuks, jaheda veini kõrvale või eelroaks.

1 pikk sai
80 g Otto toorjuustu tomati ja basiilikuga
kirsstomateid
musta pipart

Lõika pikale saiale lõhed sisse. Täida lõhed toorjuustu ja viilutatud kirsstomatitega. Jahvata peale musta pipart ning küpseta 200C ahjus 5 minutit. Söö soojalt!

 



originaalpostitus

Loe samast kategooriast

Hoidised. Salatid purki.

Selle nädala enamus õhtuid olen veetnud köögis tükeldades, keetes, segades. Ühesõnaga pottide ja purkide taga …