Avaleht / Eesti / Investeerimisblogid / Müür vs rahvas ehk vastulause Rahaasjad.ee ettevõtete grupi suuromanikule Madis “Pokkerinägu” Müürile tsiviilasjas toimik number 2018-07-666

Müür vs rahvas ehk vastulause Rahaasjad.ee ettevõtete grupi suuromanikule Madis “Pokkerinägu” Müürile tsiviilasjas toimik number 2018-07-666

Täna ma räägin sellest, miks mina investeerin ja milline näeb välja üks päev Rahakrati ideaalelus. Loo allikas ja kõige kurja juur on siin: http://www.rahaasjad.ee/2018/07/18/finantsvabadus-eesmargina-imeb-lurinal-mis-on-parem-alternatiiv/

Istun praegu ühes Euroopa suurimas pealinnas ja võtan oma päeva kokku. Tööandaja saatis mind siia messile, aga ametisaladuste tõttu ei saa ma rohkem midagi rääkida ega oma täpset lokatsiooni avaldada. Võin ühe vihjena öelda, et siin räägitakse prantsuse keelt. See polegi oluline tegelt, kus ma praegu asun, te ei pea nuputama. Ja võin öelda, et distants mind ülbemaks ei tee hetkel. Julgen Pokkerinäole otse ka öelda, mis ma tast arvan.

Oot, aga blogi on ju kolinud! Tule pane ennast mu uuel lehel kirja, et kõikide värskelt pressitud postidega kursis olla ja loe täismahus lugu siit —> http://www.rahakratt.eeoriginaalpostitus

Ma annan ideid ja juhiseid, kuidas ka sina saaksid oma Rahakrati nii tööle panna, et raha teeniks sind ja mitte vastupidi. Nii nagu see olema peakski. Ometi suhtu kõigesse siinsesse reservatsioonidega. Ma ei ole finantsnõustaja ja mul puudub vastav haridus – olen iseõppija in progress. Kuigi oleks päris äge ulatada kliendile finantskonsultandi visiitkaart tiitliga Rahakratt…

Loe samast kategooriast

Juuli 2018 kokkuvõte

Neli kilomeetrit tõusu tehtud! Ühel suveööl kohtusid Juuli ja August ning 9 kuu pärast saabus …