Avaleht / Eesti / Investeerimisblogid / Söön elevanti ja räägin seksist. Päriselt ka.

Söön elevanti ja räägin seksist. Päriselt ka.

Tsauminasiinkähkuasjakallale.

Ma tulin halama. Ja endast märku andma, et ma ei ole surnud ja minus on palju rohkemat, kui puhtalt igakuised sendikokkuvõtted. Kas vahel igatsete ka mu tavaelu- ja tehnomölinat siia miniatuursete passiivsete numbrite vahele?

Rahakratt saab peatselt kolmeseks. See tähendab, et peaks mingi keskmisest jämedama pillerkaare korraldama. Aga samas rääkima sellest, kuidas aeg on lennanud ja mis suunas mu kreeka pähkel arenenud on. Kuidas teile rohkem meeldiks, kas valetan, kui lebo see kõik olnud on või räägin ausalt, kuidas vahel tööl klaviatuuri higist ja pisaratest aknalauale päikese kätte kuivama tõstan? Eriti rets on see tunne esmaspäeva hommikuti, sest esmaspäeva on nagu nädalapäevade Nickelback… öäkk.

Aga jaa, kuram, blogi on ju kolinud! Tule pane ennast mu uuel lehel kirja, et kõikide värskelt pressitud postidega kursis olla —> http://www.rahakratt.eeoriginaalpostitus

Ma annan ideid ja juhiseid, kuidas ka sina saaksid oma Rahakrati nii tööle panna, et raha teeniks sind ja mitte vastupidi. Nii nagu see olema peakski. Ometi suhtu kõigesse siinsesse reservatsioonidega. Ma ei ole finantsnõustaja ja mul puudub vastav haridus – olen iseõppija in progress. Kuigi oleks päris äge ulatada kliendile finantskonsultandi visiitkaart tiitliga Rahakratt…

Loe samast kategooriast

Erakordselt äge juuni 2018

Õhtupäike loojub ja blogi valmib… viimane õhtu Prantsusmaal. Olen saanud hakkama uue rekordiga – juunikuu …