Avaleht / Ilu ja Mood / Ilublogid / Sügisene/talvine meik (+ VIDEO!)

Sügisene/talvine meik (+ VIDEO!)

image

Olen viimasel ajal ääretult armunud punastesse/oranžidesse toonidesse! Kui ma ühel NYXi kokkusaamisel omale selle imekauni contour intuitive paleti sain, siis seda oranžikat tooni märgates teadsin, et sellest paletist saab minu sügis/talvise hooaja lemmik. Otsustasin teile selle looki ülesse filmida ja video lõpus näitan ka, kuidas see erinevate huuletoonidega välja näeb. Nautige! 🙂

PS! Panin oma instagrami (@elisabethpurgaa) ülesse ka lühivariandi sellest pikast meigivideost. Tegin seda esimest korda ja kui sa juhuslikult seda nägid, siis oleksin äärmiselt tänulik, kui sa selle kohta mulle tagasisidet viitsiksid jätta. Mulle tundub see täitsa kena ja arvan, et tahan tihem selliseid tegema hakata. 😉originaalpostitus

identicon
Tere kõigile! Olen 18 aastane punapäine neiu, kellel on hobisid ja huvisid rohkem kui hunt kriimsilmal ameteid ning üheks neist on blogimine. Blogin enamasti ilu ja elustiili teemadel, kuid jätan endale vabaduse kirjutada kõigest, millest hing ihkab. Just seetõttu ma oma blogile "A little about everything" nimeks paningi. Tere tulemast! :)

Loe samast kategooriast

OOTD + LIFE UPDATE

Eile mööblipoodides kolamise vahepeal tegin kiiredsti mõned outfiti pildid, kus kannan paar aastat tagasi ostetud …