Avaleht / Eesti / Huumor / time will heal it, but now we feel it

time will heal it, but now we feel it

Mu väljamaa semu ostis endale uue auto. Eks ma ikka esitasin professionaalseid küsimusi nagu mis värvi see on ja mitme istmega. Tuli välja, et tegu on mingi imeliku autoga (mitte päris Eesti turule disainitud), millel ideepoolest on neli kohta, aga sisuliselt saab kasutada kahte. Kui ma olin et nagu whaaat, siis ta ütles, et mina tagumisele istmele normaalselt istuma ei mahuks, kael peaks kuidagi kõveralt olema, sest peagi tuleb katus ette. Ta ütles küll, et tema ka tagumisele istmele ei mahuks, aga kuna väike draama ei tee paha, siis MA OLEN NII PAKS, ET MA EI MAHU ENAM AUTODESSE KA ÄRA!!

appi kui karmoriginaalpostitus

identicon
Blogis teen päevad läbi ainult pulli. Tsiteerin paremaid palu, jagan naljakaid pilte, vahel saan maailma peale kurjaks ja siis hädaldan ka. Enda tegemistest pajatan ka, kuigi kodust väljun ainult sunniviisiliselt. Nagu ikka, tasakaal.

Loe samast kategooriast

Kuidas Ryanairiga lennates ellu jääda

My dear random English speaking guest. As google has lead you to this post you …